SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Simsällskap
Simidrott

Nedanstående villkor tillämpas vid bokningar i vårt medlemssystem, såväl egna bokningar som bokningar gjorda av oss på uppmaning av deltagare. Vid varje tillfälle ombeds man att godkänna dessa aktivt under bokningsprocessen.


Bekräftelse på bokning / kallelse
Anmälan är bindande. När du bokar en kurs hos Skövde Simsällskap skickas alltid en bekräftelse via e-post till dig. Du får sedan en faktura från oss på e-post. Om kursavgiften ej är betald i tid kommer påminnelsefaktura att skickas med en påminnelseavgift på 50 kr. Om betalning ej sker efter påminnelse kommer ert deltagande i kursen att stoppas och debitering sker via pappersfaktura.
Vid förhinder kan plats överlåtas på annan person, överlåtelsen skall ske senast två veckor innan kursstart. Ändring meddelas på kansli@skovdess.com och skall godkännas av Skövde Simsällskap

Simlekskolan och Sommarsimskolan 
Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej. Byte av grupp i simlekskolan/sommarsimskolan kan inte göras under pågående termin om inte annat godkännes av ledaren. Ni kan göra byte av grupp innan kursstart om ledig plats finns. Detta görs genom att kontakt med kansliet. För simlekskolan och sommarsimskolan gäller särskilda förhållningsregler som finns under respektive grupp i Simlekskolan. I övrigt gäller vad som framgår under rubriken "Bekräftelse på bokning/kallelse" ovan.

Återlämnande av "tag" i simskolan skall ske vid kursavslutningen. Lämnas "tag" efter kursslut skall den lämna i vår brevlåda utanför kansliet i ett namnat kuvert. Ej återlämnad tag debiteras med 100 kr.

Idrottsrabatten 

Föreningen är beroende av olika intäkter och som deltagare är det obligatoriskt att sälja tre häften av Idrottsrabatten som kostar 100 kr/st per termin i teknik- och tävlingsgrupperna. I elit och sumsim ska du som deltagare sälja sju häften per termin. 


Ändrade tider
Vi kan tvingas ställa in en kurs före kursstart om deltagarantalet är färre än 5 st. Ni har då rätt att återfå hela deltagaravgiften.

Behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL)
För att underlätta administrationen IT-behandlar vi uppgifter om namn, adress, telefonnummer, personnummer samt vilken verksamhet du deltar i hos oss.
Uppgifterna använder vi också för att återsända information. Om ni vill avböja fortsatt information, skriv till oss.

Personuppgiftslagen


 
Våra sponsorer