SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Simsällskap
Simidrott
FUNKTIONÄRSUTBILDNING

Detta är första steget i Svenska Simförbundets funktionärstrappa, Tävlingsfunktionär steg 1.

 

Söndag den 26 november klockan 10.00-16.00 ca,

i Arena Skövde bad, Samlingssalen och Träningsbassängen.

 

 

 

Varför ska jag gå denna utbildning?

Är du förälder till barn som redan tävlar eller har barn inom vår teknikverksamhet är detta ett perfekt tillfälle att få lära sig mer om simidrott och dess tävlingsregler. Oftast tycker barnen det är roligt att man som förälder får mer insyn och är närvarande på ett mer aktivt sätt. Klubbens mål är en utbildad funktionär för varje simmande barn, en per familj.

Funktionärer behövs då vi genomför tävlingar på hemmaplan och det är roligare och bättre ju fler vi är som hjälper till. Det behövs även funktionärer på förbundstävlingar och för att våra simmare ska få tävla behöver vi bidra med egna funktionärer.

 

Övrig information:

Utbildningen är på en dag och uppdelad i två delar, en teoretisk del och en praktisk del vid bassängen. För att bli godkänd tävlingsfunktionär ska man genomföra två praktikpass inom sex månader från utbildningstillfället.

De tävlingar klubben erbjuder som är lämpliga att genomföra praktik på är Piraya/KM den 16  december samt UGP den 27 och 28 januari 2024. Det är också möjligt att gå praktik på tävlingar hos andra föreningar. Vi hjälper till att finna en bra lösning och tävling för dig.

Utbildningen är kostnadsfri för medlemmar i Skövde simsällskap. Vi står för lunch och fika under dagen.

 

 

Välkomna!

 

 

 

Anmälan görs på länken

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1815063 

 

Utbildning Disktriktsfunktionär- VSSF Skövde
Skövde Simsällskap kommer att arrangera  Distriktsfunktionärsutbildning tillsammans med VSSF i Skövde.


Detta är andra steget i Svenska Simförbundet funktionärstrappa.

Efter den teoretiska utbildningen den 25 september har ni 6 månader (tom 25 mars 2017) på er att genomföra 2 praktikpass för att bli godkända distriktsfunktionärer.

Plats: Sisu, Skövde
Datum: 25 september
Klockan: 09.00 - 16.00
Kursledare: Anders Nilsson


Mvh Skövde Simsällskap


 
Våra sponsorer